Artikelen over: Kaart rapporten

ICS creditcard module: Hoe kan ik een creditcard statement uploaden?

Let op: deze module kan alleen gebruikt worden in combinatie met ICS creditcards of de Klippa kaart. Neem contact op met onze sales afdeling als je meer wilt weten of de mogelijkheden.

Zorg dat je met je account bent ingelogd in de Klippa Web App als een gebruiker met de Finance rol.

Navigeer in het linker menu naar Verwerk declaratierapporten en klik op Kaart.

Klik rechtsboven in het scherm op Transacties importeren.

Vul de administratie in waarop het kaart rapport geboekt moet worden.

Selecteer de transactie interface: Report - card

Upload het statement onder Upload a file en klik op Statement uploaden.

Wanneer een nieuwe statement geüpload wordt is het belangrijk om de namen op het statement te koppelen aan de bestaande Klippa gebruikers. Op deze manier worden de transacties op het statement uitsplitst in een rapport per persoon. Meer informatie vind je in het volgende artikel: ICS / Klippa kaart creditcard module: Hoe kan ik incomplete gebruikers koppelen aan een bestaande Klippa gebruiker?

Bijgewerkt op: 26/04/2024