Artikelen over: Kaart rapporten

Hoe dien ik een kaart rapport met de status incompleet opnieuw in in de mobiele Klippa App?

Open de Klippa App op je smartphone of tablet en log in.

Navigeer naar Mijn rapporten in het linkermenu.

Klik op Kaart. Je bent nu in het overzicht van kaartrapporten.

Klik op het rapport met de status Incompleet.

Klik op de transactie met de status Incompleet.

Als er een opmerking is meegegeven, kun je zien waarom de uitgave onvolledig is. Pas de uitgave aan volgens de opmerking.

Klik vervolgens op Opslaan en opnieuw indienen. Je transactie is nu succesvol ingediend en automatisch toegewezen aan de juiste goedkeurder(s) in de organisatie.

Bijgewerkt op: 26/04/2024