Hoe koppel ik met QuickBooks?

Let op: alleen de beheerder (een gebruiker met een admin rol in Klippa) van het Klippa account kan de koppeling met QuickBooks maken.

Zorg dat je met je account bent ingelogd in de Klippa Web App als een gebruiker met "admin" rechten.

Navigeer in het linker menu naar Instellingen en vervolgens Zakelijk. Je bevindt je nu in de instellingen van het bedrijfsaccount.

Klik daarna op Bedrijfsinstellingen / Koppelingen.

Scroll in het koppelingen overzicht naar QuickBooks en klik op verbinden. Je wordt nu doorgestuurd naar de inlogpagina van QuickBooks.

Let op: gebruik hier de inloggegevens van een QuickBooks account met als rol: admin.

Vul hier je email adres/user ID en wachtwoord van QuickBooks in.

Als je één QuickBooks company hebt, dan wordt de integratie automatisch gelegd en wordt je teruggeleid naar Klippa.

Let op: als je meer dan één QuickBooks company hebt, wordt je gevraagd te kiezen met welke QuickBooks company je verbinding wilt maken. Het is alleen mogelijk om één QuickBooks company te koppelen per Klippa inrichting.

Als je meer dan één QuickBooks company hebt, selecteer dan de QuickBooks company die je wilt gebruiken en klik op next. De koppeling is nu succesvol gelegd.

Bijgewerkt op: 08/03/2023