Artikelen over: Facturen goedkeuren
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Hoe kan ik de autorisatieflow van een factuur aanpassen?

Let op: deze actie is alleen mogelijk voor een gebruiker met finance rechten.
Indien er een factuur bij de verkeerde persoon ligt ter goedkeuring, kan een gebruiker met een finance rol handmatig een andere autorisatieflow selecteren.

Tip: In dit artikel vind je hoe een autorisatieflow toevoegt.

Tip: In dit artikel vind je hoe je bedrijfsregels instelt waarmee je facturen automatisch de juiste autorisatieflow in kan laten sturen.

Zorg dat je met je account bent ingelogd in de Klippa Web App

Navigeer in het linker menu naar Verwerk facturen

In het overzicht kun je de betreffende factuur openen en een autorisatieflow toepassen door handmatig één van de bestaande flows in het lijstje naast 'autorisatieflow te selecteren.

Voor facturen waar een afwijkende autorisatieflow benodigd is, is het ook is het mogelijk een aangepaste flow toe te passen. Klik dan op de optie "Aangepast" bij Autorisatieflow

Kies vervolgens één of meerdere goedkeurders en kies indien gewenst:
Vaste goedkeuringsvolgorde: de factuur gaat dan in de aangegeven volgorde naar de goedkeurders
Aantal benodigde goedkeurders: bijvoorbeeld 2 goedkeuringen nodig van de 3 goedkeurders

Klik tenslotte op Opslaan zodat de factuur de aangepaste workflow ingaat.

Tip: Zoek je naar hoe je de autorisatieflow van een declaratie aanpast? Lees dan dit artikel.