Hoe kan ik facturen aan iemand anders toewijzen?

Het kan natuurlijk voorkomen dat een factuur in eerste instantie aan jou is toegewezen, maar iemand anders ook zijn of haar goedkeuring op de betreffende factuur moet geven. Je kunt dan in Klippa de factuur aan één of meerdere goedkeurders toewijzen.

Zorg er allereerst voor dat je bent ingelogd in de Klippa Web App.

Ga vervolgens via Zakelijk naar Inkoopfacturen.

In het overzicht kun je de betreffende factuur openen en een autorisatieflow toepassen. Klik hierop en selecteer één of meerdere goedkeurders.

Klik tenslotte op "Autorisatieflow toepassen" zodat de factuur de aangepaste workflow ingaat.