Hoe boek ik goedgekeurde bonnen naar mijn gekoppelde boekhoudsysteem?

Let op: alleen gebruikers met Finance rechten zijn in Klippa bevoegd om declaraties te boeken in het gekoppelde boekhoudsysteem.

Zorg dat je bent ingelogd in de Klippa Web App.

Klik in het linkermenu van Klippa op "Zakelijk" en navigeer vervolgens naar "Declaraties". In het overzicht zie je nu de declaraties van de medewerkers met een bepaalde status.

Ga vervolgens naar het tabje "Goedgekeurd" in het dashboard. Je overzicht bevat nu alleen goedgekeurde declaraties.

Open vervolgens de declaratie en controleer of alles correspondeert met de waarden uit de administratie.

Indien alles klopt, klik je onderin op "Opslaan en boeken". De declaratie is nu geboekt in je gekoppelde boekhoudsysteem!

Tip: bovenin het scherm vind je schuifje om direct door te gaan naar de volgende bon. Het venster wordt dan niet eerst gesloten, maar je kunt direct verder met het boeken van de volgende declaratie.