Om goedgekeurde bonnen te boeken naar je gekoppelde boekhoudsysteem doorloop je de volgende stappen:

Stap 1) Log in met je Klippa account op: https://app.klippa.com/#/login en ga naar zakelijk en declaraties.

Stap 2) In het scherm met declaraties klik je nu op de tab goedgekeurd.

Stap 3) Je kunt nu één of meerdere goedgekeurde bonnen selecteren. De voorgestelde acties klappen automatisch uit. Klik vervolgens op declaratie(s) boeken om deze te boeken in het gekoppelde boekhoudsysteem!

Let op: alleen goedgekeurde bonnen kunnen worden geboekt.

Mocht je vragen hebben neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Zoektermen: Boekhoudsysteem, Boeken, Bonnen goedkeuren