Hoe kan ik facturen boeken in de administratie?

Let op: alleen gebruikers met Finance rechten zijn in Klippa bevoegd om declaraties te boeken.
Zorg dat je bent ingelogd in de Klippa Web App.

Klik in het linkermenu vervolgens op "Zakelijk" en navigeer naar "Inkoopfacturen". In het overzicht zie je nu de inkoopfacturen met een bepaalde status.

Ga vervolgens naar het tabje "Goedgekeurd" in het dashboard. Je overzicht bevat nu alleen goedgekeurde facturen.

Open vervolgens de factuur en controleer of alles correspondeert met de waarden uit de administratie.

Indien alles klopt, klik je onderin op "Opslaan en boeken". De factuur is nu succesvol geboekt in de administratie!

Tip: bovenin het scherm vind je een schuifje om direct door te gaan naar de volgende factuur. Het venster wordt dan niet eerst gesloten, maar je kunt direct verder met het boeken van de volgende factuur.