Artikelen over: Creditcard statements
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Hoe boek ik declaraties die betaald zijn met een creditcard?

In dit artikel leggen wij uit op welke wijze declaraties die met een creditcard betaalt zijn door een gebruiker met een Finance rol kunnen worden doorgeboekt naar het boekhoudpakket.

Let op: deze actie is alleen mogelijk voor een gebruiker met de Finance rol.

Het overzicht met de nog te boeken declaraties is te zien in de To do tab in de Verwerk declaraties view. Alle declaraties met de status goedgekeurd kunnen worden geboekt naar het boekhoudpakket.

Zorg dat je met je account bent ingelogd in de Klippa Web App als een gebruiker met de Finance rol.

Navigeer in het linker menu naar Verwerk declaraties. Alle declaraties met de status goedgekeurd kunnen worden geboekt naar het boekhoudpakket.

Tip: Het is aan te raden de Betaalmethode als kolom toe te voegen aan je dashboard, zodat je in één oogopslag inzichtelijk hebt welke declaraties privé zijn voorgeschoten en welke betaalt zijn met een zakelijke creditcard. Dit is mogelijk via het tandwieltje recht onder de "Filters" knop.
Tip: Je kan filteren op bepaalde betaalmethoden middels de filter knop rechtsboven.

Door op de regel te klikken wordt het scherm geopend van waar uit de declaraties geboekt kunnen worden. Declaraties met de status "goedgekeurd" kunnen geboekt worden naar het boekhoudpakket. Zodra alle velden zijn ingevuld klik je op Opslaan en boeken

Let op: Voor declaraties met de betaalmethode creditcard dient de inkoopboekingen gedaan te worden op de desbetreffende creditcard boekhoud relatie. Indien deze boekhoud relatie nog niet bestaat adviseren wij deze aan te maken in je boekhoudpakket. Declaraties die privé zijn voorgeschoten door een medewerker dienen geboekt te worden op de medewerker relatie uit het boekhoudpakket.

Tip: Op zoek naar hoe je een creditcard declaratie indient? Lees dan dit artikel

Tip: Op zoek naar hoe je een gewone declaratie boekt? Lees dan dit artikel

Tip: Op zoek naar hoe je een factuur boekt? Lees dan dit artikel

Bijgewerkt op: 22/01/2024