Artikelen over: Declaraties boeken

Hoe kan ik declaraties boeken naar Twinfield?

Let op: alleen gebruikers met Finance rechten zijn in Klippa bevoegd om declaraties te boeken.

Let op: Je kan alleen declaraties boeken die volledig goedgekeurd zijn.

Declaraties boeken in Klippa

Zorg dat je met je account bent ingelogd in de Klippa Web App.

Navigeer in het linker menu naar Verwerk declaraties en navigeer naar "To do". In het overzicht staan goedgekeurde declaraties die klaar zijn om te boeken naar Twinfield.

Open vervolgens een declaratie en scroll naar beneden om het de door Klippa voorgestelde boeking te controleren en/of aan te vullen.

Klik na de controle vervolgens op Opslaan en boeken. De declaratie is nu succesvol geboekt in de administratie.

Tip: Rechts onderin het scherm vind je het schuifje "Doorgaan naar volgende". Vink dit aan om na het boeken direct naar de volgende declaratie die klaarstaat om te boeken te navigeren.

Declaraties verwerken in Twinfield

Open en controleer de declaratie in Twinfield.

Maak de conceptboeking definitief in Twinfield.

Wanneer een declaratie in Klippa is geboekt blijft de status van de declaratie 'Goedgekeurd'. Pas wanneer de declaratie in Twinfield verwerkt is en de status Verwerkt heeft veranderd de status van de declaratie in Klippa automatisch naar 'Verwerkt'.

Mogelijkheden Twinfield

Deze instellingen zijn beschikbaar voor gebruikers met admin rechten in de zakelijke instellingen.

Boeken op de achtergrond: Verwerk het boeken van de boekingsregels naar Exact Online op de achtergrond. De declaraties worden op een later moment geboekt naar Exact Online.
Declaraties boeken op aankoopdatum: Normaliter worden de declaraties geboekt op de boekingsdatum. Deze optie zorgt ervoor dat de declaraties geboekt worden op de aankoopdatum van de bon.
Bijlage meesturen naar Twinfield: Vrije tekst veld voor Document URL: https://help.klippa.com/nl/article/hoe-zorg-ik-ervoor-dat-ik-vanuit-twinfield-naar-de-transactie-in-klippa-kan-navigeren-1im7rg8/
Synchroniseer kostendragers of projecten: De Twinfield API accepteert naast kostenplaatsen slechts 1 andere dimensie. Middels deze functionaliteit wordt er bepaalt of je kostendragers, projecten of zowel kostendragers & projecten wilt ophalen. Als je kiest voor kostendragers & projecten selecteert worden beide dimensies getoond in de kostendrager view in de zakelijke instellingen en in 1 veld in de boekingsregels tijdens het boeken.

Bijgewerkt op: 23/01/2024