Dit artikel helpt je bij de integratie van Klippa met Exact Globe. In een paar stappen helpen we je op weg om het proces zo efficient mogelijk te laten verlopen.

Stap 1: Allereerst dient de E-connectivity Client Module van Exact te worden aangeschaft. Dat kan via deze link. Na aanschaf ontvang je van Exact de nodige documentatie voor de installatie.

Stap 2: Installeer vervolgens de module. Bij de installatie is het belangrijk dat URL extern bereikbaar is. Dit kan bijvoorbeeld door in de firewall een externe poort open te zetten naar de Exact Globe server en de Klippa server daar toegang tot te geven doormiddel van whitelisting.

Stap 3: Voor de vervolgstap is het belangrijk dat een IT/ Systeembeheerder die verantwoordelijk is voor de installatie/onderhoud met Exact Gobe betrokken is. Om de koppeling te maken hebben we namelijk een algemene gebruiker nodig met voldoende toegang om gegevens op te halen en inkoopfacturen aan te maken. De IT/systeembeheerder weet deze informatie.

Stap 4: In de laatste stap maken we de integratie door de volgende gegevens in te vullen: