Hoe kan ik mijn kilometervergoeding voor meederde datums tegelijk indienen in de Klippa Web App?

Als je vaak dezelfde zakelijke ritten declareert, is het handig om deze declaratie voor meerdere datums tegelijk in te dienen. In dit artikel omschrijven we hoe je dit kan doen in de Klippa Web App.

Tip: Check in dit artikel eerst hoe je een zakelijke rit indient.

Zorg dat je met je account bent ingelogd in de Klippa Web App.

Klik rechtsboven in het scherm op de knop Toevoegen en vervolgens op Ritdeclaratie.

Vul de gegevens aan en klik op het veld naast "Datum", je kan nu meerdere datums tegelijk kiezen.

Let op: Je kan enkel datums selecteren binnen dezelfde maand.

Tip: Het datumveld laat nu de tekst "3 dagen geselecteerd in mei" zien. Als je precies wilt weten over welke datums het gaat, klik je op het datumveld. De datumkiezer verschijnt dan met de geselecteerde datums.

Tip: Op zoek naar hoe je je kilometervergoeding voor meerdere datums op de mobile Klippa App declareert? Lees dan dit artikel

Tip: Op zoek naar hoe je declaraties kunt indienen in de Klippa Web App? Bekijk dan dit artikel