Artikelen over: Facturen indienen
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Hoe kan ik een factuur verwijderen in de Klippa Web App?

Let op: Als Finance gebruiker kan je enkel facturen verwijderen met de status "Ingediend", "Afgewezen" en "Incompleet".

Let op: Enkel een admin gebruiker kan facturen verwijderen met de status "Geaccepteerd", "Goedgekeurd" en "Verwerkt"

Zorg dat je bent ingelogd in de Klippa Web App.

Navigeer in het linker menu naar Verwerk facturen en selecteer één of meerdere facturen door de checkbox bij een factuur aan te klikken. Het Acties menu opent nu.

Druk op Verwijderen om de factuur te verwijderen.

Bevestig je actie door nogmaals op Verwijderen te klikken.

Tip: Het is ook mogelijk om de factuur te verwijderen als je op een factuur klikt. Vervolgens kan je klikken op de knop acties rechtsboven om de factuur te verwijderen.

Tip: Wil je weten hoe je een factuur verwijdert in de mobiele Klippa App? Lees dan dit artikel.

Tip: Wil je weten hoe je een declaratie verwijdert? Lees dan dit artikel.