Artikelen over: Facturen indienen
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Hoe voeg ik facturen toe in de mobiele Klippa App?

Tip: Op zoek naar hoe je facturen via de Klippa Web App toevoegt? Lees dan dit artikel

Tip: Op zoek naar hoe je facturen via email kan toevoegen in de Klippa Web App? Lees dan dit artikel

Open de Klippa App op je smartphone of tablet en log in met je inloggegevens. Ga vervolgens via het menu naar Inkoopfacturen.

Onderin het scherm zie je een knop met Maak foto. Als je hier op drukt opent de camera zodat je de factuur kunt scannen. Na een succesvolle scan ga je door naar het volgende scherm.

Je ziet nu dat de factuur is toegevoegd en je kunt een omschrijving meegeven. Afhankelijk van de bedrijfsinstellingen kunnen er velden zijn voor een betaalmethode, kostenplaats, kostendrager en/of project. Als je iets verder naar onder scrolt zie je de factuurgegevens, die hebben we direct voor je herkend.

Zodra alle velden zijn ingevuld, druk je onderin op de knop Opslaan. De factuur is nu opgeslagen en aan de juiste workflow toegewezen.

Tip: Op zoek naar hoe je facturen goed kan keuren in de mobiele Klippa App? Lees dan dit artikel.