Artikelen over: Facturen indienen
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Hoe kan ik via e-mail ontvangen facturen doorsturen naar Klippa?

Tip: Op zoek naar hoe je facturen via de Klippa Web App toevoegt? Lees dan dit artikel

Tip: Op zoek naar hoe je facturen via de mobile Klippa App toevoegt? Lees dan dit artikel

Een groot deel van de facturen komt vandaag de dag waarschijnlijk digitaal binnen op de Finance mailbox. In Klippa kun je deze eenvoudig aan Klippa toevoegen door ze door te sturen naar je eigen unieke Klippa e-mailadres.

Zorg dat je met je account bent ingelogd in de Klippa Web App als een gebruiker met "admin" rechten.

Navigeer in het linker menu naar Instellingen en vervolgens Zakelijk. Hier vind je een uniek Klippa e-mailadres. Kopieer dit e-mailadres.

Stuur een factuur naar dit e-mailadres.

Tip: stel een automatische forward in voor alle facturen die binnenkomen in je facturen mailbox naar het unieke Klippa e-mailadres.
Let op: alleen gebruikers met een Finance of Admin rol kunnen via de mail doorgestuurde facturen met status "Ingediend" zien en selecteren in Klippa.

Navigeer in het linker menu naar Verwerk facturen. Hier zie je nu de ingestuurde factuur klaarstaan in de status ingediend, ter controle voor een Finance gebruiker om voor de factuur:

de OCR resultaten te controleren
de factuur te coderen (bijvoorbeeld door een kostenplaats te selecteren)
de factuur automatisch via een bedrijfsregel of handmatig middels het selecteren van een autorisatieflow ter goedkeuring aan te bieden.

Tip: Op zoek naar hoe je facturen goed kan keuren in de Klippa Web App? Lees dan dit artikel