19-07-2018
Webapp (alle gebruikers): je kan er nu voor kiezen om de exportbestanden als bijlage toe te voegen aan de mail die je ontvangt als de export klaar is. Dit zorgt ervoor dat je de export direct door kan sturen naar andere pakketten waarbij je een emailadres hebt, zoals Informer.
Webapp (Pro of organisatiegebruikers): Je kan bij de UBL export er nu voor kiezen om per UBL bestand een PDF te genereren van de bijlages, de PDF krijgt dezelfde naam als de UBL. Hiermee kan je de UBL importeren in pakketten die je verplichten om ook een PDF bij de UBL te leveren, zoals Informer.
Webapp (Pro of organisatiegebruikers): Er zijn een aantal aanpassingen gedaan in de UBL zodat het bestand door meer software goed uitgelezen kan worden.
Webapp (alle gebruikers): je kan nu in alle exports het Klippa ID toevoegen als kolom.
Webapp (Pro of organisatiegebruikers): Bij bulk upload krijgt de transactie automatisch de bestandsnaam als beschrijving zodat makkelijk te zien is vanuit welk bestand de transactie is aangemaakt.
Webapp (Pro of organisatiegebruikers): Bulk upload gaf een foutmelding als er teveel bestanden in een te korte tijd werden geupload, de foutmelding is verholpen.

06-07-2018
Webapp (alle gebruikers): Je krijgt nu bij iDeal betalingen ook automatisch een factuur via de mail.
Webapp (alle gebruikers): Afbeeldingen zonder bestandsnaam vanuit de Klippa Inbox worden nu niet meer toegevoegd aan de bon.

08-06-2018
Webapp (Pro of organisatiegebruikers): Je kan vanaf nu via het dashboard een PDF splitsen in meerdere facturen/bonnen. Dit kan door rechtsonder op het plusje te gaan staan, en dan op de schaar te klikken. Je kan dan een aantal velden invullen die voor elke item hetzelfde moet zijn. Na het selecteren van een PDF bestand kan je zelf kiezen hoe de PDF wordt opgesplitst. Ook zit er een handige functionaliteit in waarbij je handig elke x pagina kan laten splitsen.
Webapp (organisatiegebruikers): De informatie over categoriën en kostenplaatsen zit nu in een losse popup, deze komt tevoorschijn als je op het informatieicoontje klikt naast het veld.
Webapp (alle gebruikers): het is nu mogelijk om je exporttemplate te resetten naar de standaardinstellingen.
Webapp (alle gebruikers): exporteren opent nu automatisch de exporteerpagina in een nieuwe tab (het kan zijn dat de browser een popupmelding geeft), vervolgens zal de export automatisch downloaden als deze klaar is.

24-05-2018
Webapp (alle gebruikers): Je kan vanaf nu je persoonlijke data in Klippa downloaden op je profiel.
Algemeen (alle gebruikers): Bij het doorsturen van emails naar je Klippa Inbox kon het voor komen dat bepaalde afbeeldingen niet werden getoond in de PDF die werd gegenereerd vanuit de email. Dit probleem is nu verholpen.

23-05-2018
Webapp (alle gebruikers): Je kan vanaf nu je overeenkomsten met Klippa terugvinden in je profiel, voor organisatiegebruikers zijn de overeenkomsten terug te vinden onder de organisatieinstellingen bij het tabje "Overeenkomsten". Tevens is er nu een verwerkersovereenkomst te downloaden en te accepteren om te kunnen voldoen aan de AVG wetgeving.
Webapp (alle gebruikers): Bij het aanmaken van een nieuwe bon of factuuur zal het scherm om een bestand toe te voegen automatisch openen.
Webapp (organisaties met de inkoopfactuur module en een boekhoudkoppeling): bij inkoopfacturen is nu ook de knop toegevoegd "Opslaan en boeken".
Webapp (managers van organisaties): het overzicht is nu ook te filteren op kostenplaats en titel label (het veld waarbij je elke gebruiker een eigen label kan geven, bijvoorbeeld personeelsnummer).
Algemeen (managers van organisaties): er wordt nu elke week op maandagochtend een notificatiemail verstuurd met het aantal bonnen dat nog niet is verwerkt als deze beschikbaar zijn.
Algemeen (gebruikers van organisaties): er wordt nu elke dag een mail verstuurd als er bonnen zijn die op dat moment 5 of 14 dagen op de status "Missende Informatie" staan.
Algemeen (gebruikers met de boekhoudkoppeling Twinfield): de boekingsstatus wordt voor Twinfield nu ook bijgehouden. Op het moment dat een boeking op betaald staat in Twinfield, zal hij in Klippa op "Verwerkt" komen te staan.

12-05-2018
Webapp (alle gebruikers): Je kan vanaf nu je eigen account verwijderen, dit kan bij je profielinstellingen onder het tabje "Account". Gebruikers van organisaties kunnen niet zelf hun account verwijderen.
Webapp (alle gebruikers): Je krijgt nu een waarschuwing als je je profiel hebt aangepast maar niet hebt opgeslagen.
Webapp (alle gebruikers): Je kan nu ook een proefperiode voor Pro starten als je al een account hebt aangemaakt, dit kan bij je profielinstellingen onder het tabje "Klippa Pro".
Webapp (Pro gebruikers): Je kan nu ook een abonnement afsluiten als je al een lopend abonnement hebt (bijvoorbeeld een proefperiode of eenmalig iDeal abonnement), het nieuwe abonnement zal ingaan als de vorige is afgelopen.
Algemeen (organisaties met boekhoudkoppelingen): de boekhoudkoppelingen zijn volledig herbouwd zodat we makkelijk meer koppelingen toe kunnen voegen.
Algemeen (Pro of organisatiegebruikers): Je kan vanaf nu bijlages samenvoegen bij de UBL export, niet alle software werkt goed als er meerdere bijlages zijn of waarbij de bijlage niet in PDF is. Deze optie zorgt ervoor dat alle bijlagen van 1 bon worden samengevoegd naar 1 PDF bestand.