Updates week 20 (2019)

Nieuwe features:
Terugkerende ritdeclaraties: bij het aanmaken van een ritdeclaratie kun je nu gelijk alles voor de hele maand invullen, bijvoorbeeld voor woon <--> werk verkeer.
Koppeling met open source ERP en CRM Odoo
Opslaan en indienen is nu een toggle in de webapp in plaats van twee verschillende buttons
Elke lijst met bonnen heeft nu onderaan een totaalregel waar de bedragen zijn opgeteld
Melding in IE11 dat er geen ondersteuning is
Kostenplaatsen, projecten, kostendragers en categorie├źn zijn nu gepagineerd

Bugfixes:
Categorieveld is nu weg bij de inkoopfacturenmodule
Inloggen/registeren werkt weer naar behoren op oudere Android versies
Declaratiestatus wordt weer realtime doorgegeven
Tag selectie ging soms buiten beeld, is aangepast
Ritvergoedingen worden te allen tijde weer correct opgeslagen voor Digitaal Declareren gebruikers
Datum in XLSX export ging niet altijd goed, werkt weer naar behoren

Mocht je vragen hebben of meer willen weten, neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Zoektermen: Updategeschiedenis, geschiedenis, updates