Hoe stel ik push notificaties in voor de mobiele Klippa App?

Het is mogelijk om push notificaties te ontvangen Klippa op je mobiele telefoon. Hieronder staan de situaties waarin je een push notificatie ontvangt:

De status van jouw declaratie is veranderd.
Het is jouw beurt om een declaratie of factuur te keuren.

Lees in hier hoe je push notificaties instelt op een iPhone. In stap 4 onder "Meldingsinstellingen wijzigen" wordt uitgelegd hoe je de meldingen voor apps in- of uitschakelt.

Lees in hier hoe je push notificaties instelt op een Android telefoon. Onder "Meldingen voor bepaalde apps in- of uitschakelen" wordt uitgelegd hoe je de meldingen voor apps in- of uitschakelt.

Tip: Wil je weten hoe je je persoonlijk e-mail notificaties instelt? Lees dan dit artikel

Tip: Wil je weten hoe je de e-mail notificaties voor je bedrijf instelt? Lees dan dit artikel