Dit artikel is ook beschikbaar in:
Hoe kan ik mijn Klippa-account verwijderen?

In alle gevallen geldt: in verband met de veiligheid kan je enkel zelf als accounteigenaar je Klippa account verwijderen. Als je bent ingelogd in de Klippa Web App, navigeer dan naar de instellingen en 'Je account'. Hier krijg je vervolgens de optie om je account definitief te verwijderen. Na het aanvragen van verwijdering ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link. Om het verwijderverzoek te voltooien dien je op deze link te klikken. Na het klikken op deze link krijg je de bevestiging dat het account definitief is verwijderd.

Ben je het wachtwoord van je account vergeten of is Klippa account gelinkt met Google? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan.

Alle gegevens die Klippa voor je heeft opgeslagen worden hiermee permanent verwijderd. Dat zijn persoonsgegevens, maar ook alle documenten.
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !