Hoe log ik in met Single Sign On (SSO)?

Klippa biedt de mogelijkheid om in te loggen met Single Sign On (SSO), dit betekent dat je kan inloggen met jouw bedrijfsmailadres, zonder elke keer een wachtwoord. Als jouw organisatie dit ondersteunt kan je in Klippa inloggen met SSO.

Klippa Web App

Ga naar de Klippa login pagina en klik op SSO Login onder de reguliere Login knop.

Vul in het volgende scherm je e-mailadres in en klik op "Login". Je wordt nu doorgestuurd naar de SSO applicatie van jouw organisatie (bijvoorbeeld Microsoft). Nadat je hier bent ingelogd ben je succesvol in Klippa ingelogd met SSO.

Mobiele Klippa App

Open de mobile Klippa App en klik op Inloggen. Kies vervolgens Inloggen met SSO.

Vul in het volgende scherm je e-mailadres in en klik op "Login". Je wordt nu doorgestuurd naar de SSO applicatie van jouw organisatie. Nadat je hier bent ingelogd ben je succesvol in Klippa