Hoe werken de to-do tab, alles tab & de filters?

Navigeer in het linker menu naar Verwerk declaraties / verwerk facturen. Hier zie je links boven in het scherm twee vlakken met To-do & Alles

To Do

Onder het vlak To-do, komen alle declaraties/facturen te staan die op een actie van jou wachten.

Goedkeurder: Als goedkeurder zie je declaraties/facturen die wachten op jouw goedkeuring onder To Do.

Finance & Admin: Als finance gebruiker zie je incomplete/afgewezen en goedgekeurde declaraties/facturen. De goedkeurde declaraties/facturen kunnen geboekt worden naar het boekhoudpakket en incomplete/afgewezen declaraties/facturen kunnen verder verwerkt of gearchiveerd worden.

Alles

Onder het vlak Alles, komen alle declaraties/facturen te staan die zijn ingediend via Klippa. Hier worden de declaraties/facturen van alle gebruikers verzameld ongeacht de status van de declaraties. In het vlak Alles kunnen oude declaraties gemakkelijk terug gevonden worden.

Alle declaraties/facturen zijn alleen zichtbaar voor gebruikers met een Finance of Admin rol.

De filterfunctie

Om het zoeken naar of groeperen van declaraties/facturen mogelijk te maken heeft Klippa een filterfunctie.

Wanneer je binnen de To-do of Alles velden op zoek bent naar bepaalde documenten kan je gebruik maken van de filter functie rechts boven in het scherm.

Door het gebruik van deze functie kunnen de documenten op basis van verschillende dimensies gefilterd worden. Veel gebruikte filters zijn: Naam, omschrijving, leverancier, datum, status, boekingsstatus en huidige goedkeurder.

Tip: het is ook mogelijk om meerdere filters tegelijk te gebruiken voor een gedetailleerde zoekopdracht.

Bijgewerkt op: 06/02/2024