Automatische herkenning van documenten met Scan & Herken is een betaalde optie in Klippa

Klippa Pro gebruikers kunnen op twee manieren gebruik maken van Scan en Herken, namelijk via de Klippa app of web app. Daarnaast zijn er twee opties voor tekstherkenning: snel of accuraat. Met de snelle tekstherkenning geven we direct de bongegevens terug. Je dient ter controle zelf nog even de laatste check te doen. De accurate tekstherkenning duurt iets langer en is afhankelijk van de drukte op de server. In dat geval is de herkenning bijna 100%. Je kunt zelf jouw voorkeur doorgeven onder Instellingen > Mogelijkheiden > OCR modus.

Klippa Basic gebruikers kunnen documenten op dezelfde wijze toevoegen - de gegevens dienen echter handmatig ingevuld te worden.

1) Klippa App

Stap 1) Open de Klippa app en druk onderin het scherm op Maak foto. Houd je camera vervolgens boven de bon of factuur. Je zal zien dat de scan automatisch wordt gemaakt. Klik daarna op > en save.

Stap 2) Geef je document een omschrijving en druk onderin op Opslaan.

Stap 3) Je bonnetje of factuur is nu succesvol toegevoegd aan je overzicht.

2) Web App

Stap 1) Ga in het Klippa overzicht van de webapp naar 'Mijn Klippa'.

Stap 2) Klik rechtsbovenin het scherm op de groene knop met Toevoegen.

Stap 3) Selecteer het bestand op computer dat je wilt toevoegen en vul een omschrijving in. Druk vervolgens op Opslaan.

Stap 4) Het document is nu succesvol toegevoegd aan je account. De gegevens zijn elk moment voor je herkend!

Een alternatieve methode om je documenten rechtstreeks naar Klippa te sturen, is door gebruik te maken van het unieke Klippa e-mailadres. Meer hierover kun je lezen in dit artikel: Hoe voeg ik documenten automatisch toe aan mijn Klippa overzicht?

Mocht je vragen hebben neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Zoekwoorden: Scan&Herken Automatisch , Bon herkenning