Artikelen over: Facturen indienen
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Hoe voeg ik facturen toe in de Klippa Web App?

Tip: Lees in dit artikel hoe je digitaal ontvangen facturen direct kunt doorsturen naar Klippa

Tip: Lees in dit artikel hoe je hoe je met behulp van de mobiele Klippa App facturen kan toevoegen.

Facturen die je lokaal op je computer hebt opgeslagen, kun je indienen in de Klippa Web App.

Zorg dat je met je account bent ingelogd in de Klippa Web App

Navigeer in het linker menu naar Verwerk facturen

Klik rechtsboven op de knop Toevoegen en daarna Voeg inkoopfactuur toe selecteer vervolgens een factuur die je wilt uploaden.

Let op: deze actie is alleen mogelijk voor een gebruiker met de Factuur indiener rol.

Kies een autorisatieflow of druk direct op Opslaan om de factuur op te slaan en aan een autorisatieflow toe te voegen.

Let op: alleen gebruikers met een Finance rol kunnen een autorisatieflow kiezen in het factuur scherm.

Tip: Op zoek naar hoe je facturen goed kan keuren in de Klippa Web App? Lees dan dit artikel