Artikelen over: Kaart rapporten

Hoe voeg ik een bon toe aan mijn kaarttransactie in de mobiele Klippa App?

De creditcardtransacties worden regelmatig geïmporteerd door een finance gebruiker. Elke import leidt tot een afzonderlijk kaartrapport.

Als er een nieuw kaartrapport is toegevoegd, ontvang je een melding die je kunt openen om direct naar het nieuwe kaartrapport te navigeren.

Open de Klippa App op je smartphone of tablet en log in.

Navigeer naar Mijn rapporten in het linkermenu.

Klik op Kaart. Je bent nu in het overzicht van kaartrapporten.

Klik op een rapport met de status niet ingediend om een document toe te voegen aan je kaarttransacties.

In jouw ‘To Do’ staan alle transacties die je moet voltooien door een document toe te voegen.

Klik op een transactie onder To do om een bon document toe te voegen.

Voeg een bon toe aan de transactie door op Bon uploaden te klikken.

Klik op Opgeslagen bon selecteren.

Selecteer de bon die je wilt koppelen aan de kaarttransactie.

Vul de relevante informatie in, zoals het kiezen van een categorie, en klik op Opslaan.

Tip: Wanneer er geen bon beschikbaar is voor de transactie, klik op Deze transactie heeft geen bijlage boven in het scherm.

Bijgewerkt op: 26/04/2024