Als gebruiker wil je natuurlijk al je documenten toevoegen. In dit artikel leggen we drie manieren uit hoe je dit kunt doen.

1) Handmatig toevoegen

Stap 1) Ga in het Klippa overzicht van de webapp naar 'Mijn Klippa'.

Stap 2) Klik rechtsbovenin het scherm op de groene knop met Toevoegen.

Stap 3) Selecteer het bestand op computer dat je wilt toevoegen en vul een omschrijving in. Druk vervolgens op Opslaan.

Stap 4) Het document is nu succesvol toegevoegd aan je account.

2) Automatisch toevoegen

In Klippa kun je documenten automatisch toevoegen met behulp van het unieke Klippa e-mailadres. Elke gebruiker heeft een eigen Klippa e-mail die te vinden is onder Instellingen > Algemeen. Je kunt al je documenten naar dit e-mailadres forwarden en wij zorgen ervoor dat het wordt toegevoegd aan je overzicht!

We herkennen de bijlage van de doorgestuurde mail. Indien er geen bijlage is, checken we of de factuurgegevens in de tekst van de mail zijn opgenomen.

3) Klippa mobiele app

Naast bovengenoemde opties kun je ook gebruiken van de Klippa app. Met de Klippa app kun je documenten scannen waarna ze direct terecht komen in je overzicht. Meer weten over de Klippa app? Bekijk dan dit artikel: Hoe voeg ik documenten toe met scan en herken?