In Klippa kun je op verschillende manieren documenten toevoegen. In dit helpdeskartikel leggen we je uit hoe je documenten handmatig en automatisch kunt toevoegen.

1) Handmatig toevoegen

Stap 1) Ga in het Klippa overzicht van de webapp naar Zakelijk > Inkoopfacturen.

Stap 2) Klik rechtsbovenin het scherm op de groene knop met Toevoegen.

Stap 3) Selecteer het bestand op de computer dat je wilt toevoegen, vul de gegevens aan, kies een status of autorisatieflow (optioneel) en druk vervolgens op Opslaan.

Stap 4) Het document is nu succesvol toegevoegd aan Inkoopfacturen overzicht.

2) Automatisch toevoegen

In Klippa kun je documenten automatisch toevoegen met behulp van het unieke Klippa e-mailadres. Het unieke e-mailadres voor facturen kun je terugvinden onder Zakelijk > Instellingen > Algemeen. Elk document dat je hierheen stuurt, wordt door ons automatisch toegevoegd aan het overzicht.

We herkennen de bijlage van de doorgestuurde mail. Indien er geen bijlage is, checken we of de factuurgegevens in de tekst van de mail zijn opgenomen.