Hoe kan ik doorgaan naar de volgende taak/actie of naar de volgende transactie?

Wanneer je een gebruiker bent in Klippa met een goedkeurder rol en een finance rol dan heb je twee verschillende verantwoordelijkheden: goedkeuren & boeken.

Om je eigen workflow te bepalen hebben wij de volgende instelling:
Ga naar instellingen.
Klik op Persoonlijk.
Bepaal je eigen workflow onder Workflow navigatie.

Optie 1 : Doorgaan naar volgende taak/actie
Wanneer je 1 declaratie/factuur hebt goedgekeurd dan krijg je daarna het document nog een keer te zien om de declaratie/factuur ook gelijk te boeken.

Optie 2: Doorgaan naar volgende transactie
Wanneer je 1 declaratie/factuur hebt goedgekeurd dan ga je daarna door naar de volgende declaratie/factuur om goed te keuren. Zo kun je eerst alle declaraties/facturen goedkeuren voordat je de documenten gaat boeken.

Bijgewerkt op: 01/05/2024