Hoe accordeer ik bonnen in de Klippa app?

Open de Klippa App en navigeer bovenin via het menu (de drie horizontale streepjes) naar "Declaraties goedkeuren".

Je krijgt nu een overzicht van alle bonnen. Druk vervolgens op de button "Alles" om te switchen naar de betreffende status waaruit je wilt goedkeuren.

Kies de declaratie die je wilt goedkeuren en controleer alle gegevens. Om de juiste status mee te geven kun je onderin het scherm op "Status aanpassen" drukken.