Om bonnen te accorderen in de Klippa app doorloop je de volgende stappen:

Let op: het accorderen van bonnen is alleen voor gebruikers met de rollen submanager, manager, finance en admin.
Stap 1) Open de Klippa app en log in met je gegevens

Stap 2) Druk linksboven in scherm op het menu icoon (drie horizontale streepjes) en ga naar declaraties goedkeuren

Stap 3) Je krijgt nu een overzicht van alle bonnen. Druk op de button alles om het juiste filter te selecteren (ingediend, afgewezen, incompleet, geaccepteerd, goedgekeurd, verwerkt).

Stap 4) Selecteer vervolgens een declaratie en check alle gegevens. Om de juiste status mee te geven kun je onderin het scherm op status aanpassen drukken. De bon is nu succesvol geaccordeerd!

Mocht je vragen hebben neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Zoektermen: Accorderen, accodeer, bonnen, goedkeuren, afwijzen, verwerken