Artikelen over: Kaart rapporten

Verzamelstatements (ICS, ING, HSBC, Amex): aanmaken betaalmethoden en gebruikers zonder transacties

Let op: deze module kan alleen gebruikt worden in combinatie met ICS, ING, HSBC en American Express creditcards. Neem contact op met onze sales afdeling als je meer wilt weten of de mogelijkheden.

Door de functie Creëer kaartinformatie, geen transacties te gebruiken kun je nieuwe betaalmethoden en gebruikers toevoegen zonder hierbij ook transacties te genereren.

Zorg dat je met je account bent ingelogd in de Klippa Web App als een gebruiker met de Finance rol.

Navigeer in het linker menu naar Verwerk declaratierapporten en klik op Kaart.

Klik rechtsboven in het scherm op Transacties importeren.

Vul de administratie in waarop de gegevens moeten worden gegenereerd.

Zet vervolgens het schuifje Creër kaartinformatie, geen transacties aan.

Upload het statement onder Bestand uploaden en klik op Statement uploaden.

Vervolgens kunnen de nu aangemaakte "incomplete gerbuikers" op het statement worden gekoppeld aan bestaande Klippa gebruikers. Meer informatie vind je in het volgende artikel: ICS / Klippa kaart creditcard module: Hoe kan ik incomplete gebruikers koppelen aan een bestaande Klippa gebruiker?. Ben je een nieuwe klant bij Klippa? Dan zal het onboardingteam deze stap voltooien.

Bijgewerkt op: 22/10/2024