Om je wachtwoord van je Klippa account te verwijderen dien je eerst in het menu op instellingen te drukken.
Als je dit hebt gedaan komt terecht op dit scherm:

Scoll op deze pagina een klein stukje naar beneden tot je de titel wachtwoord aanpassen ziet.
Het gaat om dit stukje:

Vul hier je huidige wachtwoord in en daarna je gewenste nieuwe wachtwoord.
Druk op opslaan en het nieuwe wachtwoord is in gebruik!

Ben je niet ingelogd en ben je je wachtwoord vergeten? Kies dan voor 'wachtwoord vergeten' in het inlogscherm en volg de instructies.

Zoektermen: Inloggegevens , Password , Veranderen , Aanpassen