Om je wachtwoord van je Klippa account te verwijderen dien je eerst naar je persoonlijke omgeving gaan.
Als je op het dashboard van je persoonlijke omgeving bent aangekomen, klik je op het wieltje rechtsboven in je scherm.
Vervolgens druk je op instellingen.
Je komt terecht op dit scherm:

Nadat je dit scherm voor je hebt druk je op het kopje beveiliging in het menu.
Je krijgt nu dit te zien:

Vul hier je huidige wachtwoord in en daarna je gewenste nieuwe wachtwoord.
Druk op opslaan en het nieuwe wachtwoord is in gebruik!

Ben je niet ingelogd en ben je je wachtwoord vergeten? Kies dan voor 'wachtwoord vergeten' in het inlogscherm en volg de instructies.