Doorloop de volgende stappen om je Klippa wachtwoord te veranderen:

Stap 1) Log in met je Klippa account op: https://app.klippa.com/#/login

Stap 2) Je bevindt je nu in jouw persoonlijke Klippa omgeving. Klik op Instellingen in het menu aan de linkerkant van je scherm en vervolgens op Je account.

Stap 3) Typ in de velden je huidige en nieuwe wachtwoord, en druk op opslaan.

Ben je niet ingelogd en ben je je wachtwoord vergeten? Kies dan voor wachtwoord vergeten in het inlogscherm en volg de instructies.

Mocht je vragen hebben neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Zoektermen: Inloggegevens , Password , Veranderen , Aanpassen