Hoe kan ik declaraties exporteren?

Klippa voorziet je van verschillende soorten exports die je bijvoorbeeld kan gebruiken voor de verwerking in de administratie. We ondersteunen exports in XLSX, CSV, PDF, UBL en XML, en bieden je de mogelijkheid om zelf een template te creëren. In een aantal stappen leggen we je uit hoe dit werkt.

Zorg dat je bent ingelogd in de Klippa Web App.

Navigeer in het linker menu naar Verwerk declaraties. In dit overzicht zie je nu de declaraties van de medewerkers met een bepaalde status.

Tip: Gebruik de Filters knop rechts boven op het scherm en filter op de status "Goedgekeurd". Je overzicht bevat dan alleen goedgekeurde declaraties.

De goedgekeurde declaraties kun je vervolgens in bulk selecteren waarna het "Acties" menu zal uitklappen. In het uitgeklapte menu vind je de optie om te exporteren.

Als je op Exporteren hebt geklikt, opent een nieuw scherm waar je het gewenste bestandsformaat kunt selecteren, een template kan kiezen of zelf een opmaak kan maken.

Klik vervolgens op Exporteren onderaan het scherm.

Tip: sla de opmaak van je export op als template, zodat je dit de volgende keer niet opnieuw hoeft te doen.
Tip: deel de export per mail met jezelf of iemand anders.
Let op: afhankelijk van de drukte op de server en de grootte van je export, kan het soms voorkomen dan een export wat langer duurt dan je van ons gewend bent. We proberen te allen tijde je export zo snel mogelijk gereed te hebben en delen dit met je per e-mail.