Hoe kan ik de goedgekeurde declaraties exporteren voor mijn boekhoudsysteem?

Klippa voorziet je van verschillende soorten exports die je kunt gebruiken voor de verwerking in de administratie. We ondersteunen exports in XLSX, CSV, PDF en UBL, en bieden je de mogelijkheid om zelf een template te creëren. In een aantal stappen leggen we je uit hoe dit werkt.

Zorg dat je bent ingelogd in de Klippa Web App.

Klik in het linkermenu van Klippa op "Zakelijk" en navigeer vervolgens naar "Declaraties". In het overzicht zie je nu de declaraties van de medewerkers met een bepaalde status.

Ga vervolgens naar het tabje "Goedgekeurd" in het dashboard. Je overzicht bevat nu alleen goedgekeurde declaraties.

De goedgekeurde declaraties kun je vervolgens in bulk selecteren waarna het "Acties" menu zal uitklappen. In het uitgeklapte menu vind je de optie om te exporteren.

Als je op exporteren hebt geklikt, opent een nieuw scherm waar je het gewenste bestandsformaat kunt selecteren en de opmaak kunt wijzigen.

Klik vervolgens op "Exporteren".

Tip: sla de opmaak van je export op, zodat je dit de volgende keer niet opnieuw hoeft te doen.
Tip: deel de export per mail met jezelf of iemand anders.
Let op: afhankelijk van de drukte op de server en de grootte van je export, kan het soms voorkomen dan een export wat langer duurt dan je van ons gewend bent. We proberen te allen tijde je export zo snel mogelijk gereed te hebben en delen dit met je per e-mail.