Artikelen over: Facturen boeken
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Hoe kan ik facturen boeken in de Klippa Web App?

Let op: alleen gebruikers met Finance rechten zijn in Klippa bevoegd om facturen te boeken.

Let op: Je kan alleen facturen boeken die volledig goedgekeurd zijn.

Zorg dat je bent ingelogd in de Klippa Web App als gebruiker met een Finance rol.

Klik in het linkermenu vervolgens op Verwerk facturen en navigeer naar jouw "To do" lijst, om goedgekeurde facturen te boeken naar jouw boekhoudpakket.

Open vervolgens een factuur en scroll naar beneden om de door Klippa voorgestelde boeking te controleren en/of aan te vullen..

Klippa leert van jouw vorige boekingen. Vul de eerste keer de crediteurenrelatie, grootboekrekening en BTW code in en de volgende keer heeft Klippa dit voor deze leverancier voor je onthouden!

Klik na de controle op Opslaan en boeken. De factuur is nu succesvol geboekt in de administratie!

Tip: rechts onderin het scherm vind je het schuifje "Doorgaan naar volgende factuur". Vink dit aan om na het boeken direct naar de volgende factuur om te boeken te navigeren.

Op zoek naar hoe je declaraties kan boeken? Bekijk dan Declaraties boeken