In verband met GDPR (AVG) heeft Klippa een verwerkersovereenkomst geïntroduceerd. In deze overeenkomst staan de afspraken die gemaakt zijn omtrent de gegevens die je via Klippa verwerkt.

Indien je een gratis of Klippa Pro account hebt kun je de overeenkomst vinden door in te loggen bij de Klippa webapplicatie, vervolgens naar instellingen (rechtsboven) te gaan en op overeenkomsten te klikken.

Indien je de rol van 'admin' hebt van een Klippa account voor bedrijven (voor declaraties of administratiekantoren) kun je de overeenkomst vinden bij de bedrijfsinstellingen. Je gaat van de persoonlijke omgeving dan eerst naar de zakelijke omgeving, gaat vervolgens naar instellingen (rechtsboven) en kiest dan voor het tabblad overeenkomsten.

Indien je declaraties indient bij je bedrijf via Klippa, en je bent geen admin van dit bedrijf, dan heeft de admin van het Klippa bedrijfsaccount deze overeenkomst in beheer.