Ik ervaar problemen met de mobiele App. Wat kan ik doen?

Ervaar jij problemen met onze App? De App loopt vast, reageert niet of crasht zelfs helemaal? Dat vinden we heel vervelend. We een aantal stappen onder elkaar gezet, die het probleem mogelijk kunnen verhelpen.

Stappenplan om problemen te verhelpen.

Vaak worden dergelijke problemen veroorzaakt doordat jij nog een oudere versie van Klippa gebruikt. Daarom is de eerste stap om te controleren of je de nieuwste versie van Klippa hebt. In stap 1. omschrijven we hoe je dit kunt controleren en hoe je kan updaten naar de nieuwste versie.

Controleer jouw Klippa versie en update de App naar de laatste versie.

iPhone
Open de App Store.
Zoek in de zoekbalk naar 'Klippa App'.
Druk bij de Klippa App op Werk bij naast een app.

Android
Open de Google Play Store-app.
Zoek in de zoekbalk naar 'Klippa App'.
Druk bij de Klippa App op Updaten naast een app.

Heb je de laatste versie en ervaar je nog steeds problemen? Door opnieuw in te loggen zijn we er zeker van dat jij alle laatste updates ook daadwerkelijk kan zien.

Opnieuw inloggen in de Klippa App.

Open het menu middels het hamburger menu linksboven.
Druk op het tandwieltje naast jouw naam onderin.
Scroll helemaal naar onder en druk op Uitloggen.
Log vervolgens opnieuw in met jouw inloggegevens.

Ervaar je het probleem nog steeds?

"Vervelend! Dan moeten we even verder kijken. Hoe meer informatie wij hebben, hoe beter wij je kunnen ondersteunen in het oplossen van de problemen. Wij hebben in ieder geval de volgende informatie nodig:

De Klippa versie.
De software versie van jouw telefoon.
Een duidelijke omschrijving van jouw probleem.
Een schermvideo (of screenshot):

Stuur ons een mailtje naar support@klippa.com met de bovenstaande 4 punten, dan kunnen wij gelijk aan de slag met het probleem.

Hieronder beschrijven we hoe je op jouw telefoon deze informatie kan verzamelen.

De Klippa versie.

Open het menu middels het hamburgermenu linksboven.
Druk op het tandwieltje naast jouw naam onderin.
Scroll helemaal naar onder en zie hier het versienummer staan.

De software versie van jouw telefoon.

iPhone
Open Instellingen.
Scroll naar beneden en druk op Algemeen.
Druk op Info.

Android
Open de instellingen. Dit doe je door van boven het scherm naar beneden te vegen en op het tandwieltje te drukken.
Scroll naar beneden en druk op Over de telefoon.
Je ziet nu welke Android-versie jouw telefoon heeft (Zie je het niet? Druk dan op ‘Software-informatie’).

Duidelijke omschrijving van jouw probleem.

Jouw naam.
Jouw organisatie.
Welke actie je probeer je te doen en welk probleem ervaar je hierbij.

Een schermvideo (of screenshot):

iPhone
Zie deze link hoe je een schermvideo maakt.

Android
Op Android telefoons kan je niet standaard een schermvideo maken, deze link geeft wat opties om dit toch te kunnen doen. Mocht het niet lukken een schermvideo mee te sturen, probeer dan middels screenshots het probleem zo duidelijk mogelijk in beeld te brengen.