In verband met de veiligheid kan je enkel zelf als account eigenaar je Klippa account verwijderen. Het verwijderen van je Klippa account kan gemakkelijk vanuit de Klippa webapplicatie. Ga naar app.klippa.com, login met je account (mits je dat niet al bent) en navigeer naar instellingen (rechtsboven) en kies vervolgens voor het tabblad account.

Na het aanvragen van verwijdering ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link. Om het verwijderverzoek te voltooien dien je op deze link te klikken. Na het klikken op deze link krijg je de bevestiging dat het account definitief is verwijderd.

In het geval dat je Klippa bent gaan gebruiken via een uitnodiging van je werkgever (voor declaratieverwerking) of boekhouder (voor administratieverwerking), heb je deze functionaliteit niet. Neem dan contact op met de admin van het bedrijf om je account te verwijderen.

Ben je het wachtwoord van je account vergeten? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan.

Let op: Alle gegevens die Klippa voor je heeft opgeslagen worden hiermee permanent verwijderd. Dat zijn dus persoonsgegevens, maar ook alle bonnen en facturen.
Was dit artikel behulpzaam ?
Dank je wel !