Bij Klippa zijn we trots op onze flexibiliteit. We bundelen graag onze krachten met het boekhoudpakket dat je nu al gebruikt. Op dit moment hebben we vanuit Klippa de volgende boekhoudkoppelingen:

Exact Online
Twinfield
Informer
Yuki
Visma.net

We voegen continu boekhoudkoppelingen toe om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. De volgende koppelingen staan inmiddels op de roadmap en komen er binnenkort bij:

Exact Globe
Reeleezee
E-Boekhouden
Snelstart
Visma eAccounting

Staat de koppeling met het door jouw gebruikte pakket nog niet in deze lijst? Neem even contact op met support@klippa.com om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft jouw boekhoudpakket geen mogelijkheid tot koppelen? Geen probleem! Je kunt vanuit Klippa ook altijd je declaraties exporteren naar gangbare formaten zoals XML, CSV, XLS of PDF.