Deze pagina is alleen van toepassing op de klanten die Klippa's Declaratiemanager gebruiken.

Om de overeenkomsten tussen jou(w bedrijf) en Klippa te bekijken of downloaden ga je eerst naar het dashboard van de Klippa app.
In het dashboard zie je linksboven in je scherm een wieltje staan.
Klik op het wieltje en druk vervolgens op instellingen.
Nadat je dit hebt gedaan klik je in het menu het woord overeenkomsten aan.
Je krijgt dan dit scherm voor je te zien:

Hier staan alle overeenkomsten die voor jou van toepassing zijn en die Klippa jou heeft toegestuurd.