Hoe koppel ik met Visma.net?

Let op: alleen de beheerder van het Klippa account kan de koppeling met Visma.net maken

Open de Klippa Web App en ga in het linker menu naar Zakelijk en klik in het uitgeklapte menu op Instellingen.

Onder de zakelijke instellingen vind je verschillende tabjes. Klik op Koppelingen.

Ga in het overzicht van koppelingen op zoek naar Visma.net en klik op verbinden. Je wordt nu doorgestuurd naar de inlogpagina van Visma.net. Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord van Visma.net in.

Geef vervolgens toestemming en druk op opslaan. De verbinding is nu succesvol gemaakt.