Onze herkenning van bongegevens zit dicht tegen de 100%. Helaas kan het wel eens voorkomen dat de valuta anders wordt herkend. Je kunt dit dan handmatig aanpassen. Heb je het gevoel dat dit vaker gebeurt? Kijk dan even hoe je standaardvaluta staat ingesteld.

Dit kun je als volgt checken:

Klik op Instellingen. Onder de tab Algemeen zie je Valuta staan. Check of dit overeenkomt met jouw voorkeur. Vergeet na een wijziging niet op Opslaan te drukken.

Zoektermen: Geldsoort , Betaalmiddel , Dollar , Euro , USD