Om te koppelen met Informer doe je het volgende .
Allereerst druk je in het menu op zakelijk, er komen vervolgens verschillende opties naar beneden rollen.
Vervolgens druk je op instellingen onder het kopje zakelijk.
Je hebt nu dit scherm voor je:

Vervolgens druk je in het menu op koppelingen.
Je krijgt nu dit scherm te zien:

Hier kun je alle boekhoudpakketten kiezen die mogelijk zijn om te koppelen.
Uiteraard kies je in dit geval voor Informer.
Je krijgt deze pagina te zien:

Maak een API-Sleutel aan in Informer en vul deze hier in.
De beveiligingscode is dezelfde die je gebruikt bij het inloggen op de site van Informer.
Vergeet natijd niet op opslaan te drukken in de Klippa app.
Je hebt nu Informer gekoppeld aan je Klippa app.

De waarden die je hier selecteert zijn standaardwaarden. Wanneer we in het declaratieoverzicht geen goede suggestie kunnen doen op basis van de aangegeven categorie of historische gegevens, vallen we terug op deze standaardwaarden.