Doorloop de volgende stappen om Klippa te koppelen met Informer Online:

Stap 1) Log in met je Klippa account op: https://app.klippa.com/#/login

Stap 2) Je bevindt je nu in jouw persoonlijke Klippa omgeving. Klik op zakelijk in het menu aan de linkerkant van je scherm en vervolgens op instellingen.

Stap 3) Op de instellingen pagina zie je verschillende opties. Klik op het kopje koppelingen.

Stap 4) Klik op verbind met Informer. Maak een API-sleutel aan in Infomer en vul deze in Klippa in.

Stap 5) Klik op opslaan en voila; Klippa is gekoppeld en gesynchroniseerd met Informer Online!

Mocht je onverhoopt tegen problemen aanlopen, laat het ons dan weten. Je kunt altijd een berichtje sturen aan support@klippa.com. We helpen je graag!
Je krijgt deze pagina te zien:

De waarden die je hier selecteert zijn standaardwaarden. Wanneer we in het declaratieoverzicht geen goede suggestie kunnen doen op basis van de aangegeven categorie of historische gegevens, vallen we terug op deze standaardwaarden.