Om te koppelen met Exact Online doe je het volgende .
Allereerst druk je in het menu op zakelijk, er komen vervolgens verschillende opties naar beneden rollen.
Vervolgens druk je op instellingen onder het kopje zakelijk.
Je hebt nu dit scherm voor je:

Vervolgens druk je in het menu op koppelingen.
Je krijgt nu dit scherm te zien:

Hier kun je alle boekhoudpakketten kiezen die mogelijk zijn om te koppelen.
Uiteraard kies je in dit geval voor Exact Online.
Druk op verbind met Exact Online en log in met je Exact Online account.
Vergeet natijd niet op opslaan te drukken in de Klippa app.
Je hebt nu Exact Online gekoppeld aan je Klippa app.

De waarden die je hier selecteert zijn standaardwaarden. Wanneer we in het declaratieoverzicht geen goede suggestie kunnen doen op basis van de aangegeven categorie of historische gegevens, vallen we terug op deze standaardwaarden.