Doorloop de volgende stappen om Klippa te koppelen met Exact Online:

Stap 1) Log in met je Klippa account op: https://app.klippa.com/#/login

Stap 2) Je bevindt je nu in jouw persoonlijke Klippa omgeving. Klik op Zakelijk en Instellingen in het menu aan de linkerkant van je scherm.

Stap 3) Op de instellingen pagina zie je verschillende opties. Klik op het kopje koppelingen.

Stap 4) Klik op verbind met Exact Online NL (voor Nederland) of verbind Exact Online BE (voor België) en log in met je Exact Online gegevens.

Stap 5) Klik op opslaan en voilà; Klippa is gekoppeld en gesynchroniseerd met Exact Online!

Mocht je onverhoopt tegen problemen aanlopen, laat het ons dan weten. Je kunt altijd een berichtje sturen aan support@klippa.com. We helpen je graag!

De waarden die je hier selecteert zijn standaardwaarden. Wanneer we in het declaratieoverzicht geen goede suggestie kunnen doen op basis van de aangegeven categorie of historische gegevens, vallen we terug op deze standaardwaarden.