Klippa is beschikbaar in de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. Om de taal te wijzigen doorloop je de volgende stappen:

Stap 1) Login met je Klippa account op: https://app.klippa.com/#/login

Stap 2) Je bevindt je nu in jouw persoonlijke Klippa omgeving. Klik op Instellingen in het menu aan de linkerkant van het scherm.

Stap 3) Klik op Taal, maak een keuze uit Nederlands, Engels, Duits, Frans of Spaans en klik op Opslaan.

De mobiele app moet opnieuw opgestart worden om de nieuwe taal te laten zien. Sluit de Klippa app af en openen hem opnieuw.

Zoektermen: Taal, Engels , Nederlands , Frans, Spaans, Duits