Jazeker is Klippa beschikbaar in andere talen!
Om je taal te veranderen ga je eerst naar je persoonlijke Klippa account.
Eenmaal op het dashboard aangekomen druk je op het wieltje rechtsboven in je scherm.
Vervolgens druk je op instellingen
Je krijgt dan dit scherm voor je te zien:

Onder het kopje algemeen zie je onderaan taal staan.
Druk hierop en je ziet je keuzes in talen verschijnen!
Vergeet nadat je dit hebt gewijzigd niet op opslaan te drukken.

De mobiele apps moeten opnieuw opgestart worden om de nieuwe taal te laten zien. Sluit de Klippa app af en openen hem opnieuw.

Zoektermen: Taal, Engels , Nederlands , Frans, Spaans, Duits