Automatische herkenning van bonnen met Scan & Herken is een betaalde optie in Klippa

Klippa heeft een Scan & Herken functie. Indien je een betaalde gebruiker bent van Klippa is het mogelijk om 'Scan & Herken' onder instellingen aan te zetten.

Vervolgens scan je de bon die automatisch verwerkt dient te worden.

Nadat de bon gesynchroniseerd is met de server zal de automatische verwerking beginnen. 'Bezig met verwerken' zal verschijnen als omschrijving van de bon. Wanneer je de bon opent kun je vrijuit velden bewerken. De automatische herkenning zal de velden niet overschrijven.

Op dit moment kunnen de volgende velden automatisch herkend worden:
Relatie
Datum
Bedrag
Valuta
BTW-percentage (in/uit te schakelen via Instellingenmenu)
BTW-bedrag
Betaalmethode (in/uit te schakelen via Instellingenmenu)
Pasnummer van debitcard/creditcard

Duurt het verwerken langer dan verwacht? We vragen om je geduld. Afhankelijk van de complexiteit van de bon en de drukte op de server kan het verwerken van enkele minuten tot soms enkele uren duren. Ons zelflerende systeem wordt constant getraind met nieuwe bonnen. We kiezen dus bewust voor de beste herkenning en niet voor de snelste verwerking.

Zoekwoorden: Scan&Herken Automatisch , Bon herkenning