Bij Klippa zijn we graag transparant. Allereerst kan je in het account zien welke bonnen en facturen zijn opgeslagen. Daarnaast is daarom mogelijk om een export op te vragen met de overige gegevens die we over jou bewaren. Deze export is een XLSX (Excel) bestand met twee tabbladen. Hier staan de persoonsgegevens in die we bewaren met daarbij de gebruiksgegevens (logs) die we bijhouden omtrent het gebruik van Klippa.

Om je gegevens op te vragen ga je eerst naar de webapplicatie van Klippa. Log hier in met je account (mits je dat niet al gedaan hebt), navigeer vervolgens naar instellingen (rechtsboven) en kies voor het tabblad account. Hier kun je de export opvragen. Het genereren van dit bestand kan even duren. Zodra de export klaar is krijg je automatisch een mail.

Ben je vergeten wat het wachtwoord van je Klippa account is? Vraag dan eerst een nieuw wachtwoord aan.