Iedereen met een Klippa-account heeft zijn eigen, unieke Klippa e-mailadres. Wanneer je e-mails met een bijlage doorstuurt naar dit adres wordt de bijlage verwerkt door Klippa en verschijnt deze, net als alle ingescande bonnen, in je account.

Je unieke e-mailadres vind je onder het instellingenmenu. Dit adres kun je niet zelf aanpassen, maar kan wel gereset worden. We raden je aan dit e-mailadres toe te voegen aan het adresboek van je mailprovider zodat het makkelijk terug te vinden is.

Doorloop de volgende stappen om je unieke Klippa e-mailadres te vinden:

Stap 1) Log in met je Klippa account op: https://app.klippa.com/#/login

Stap 2) Je bevindt je nu in jouw persoonlijke Klippa omgeving. Klik op Instellingen in het menu aan de linkerkant van je scherm. Onder Algemeen en Klippa e-mail kun je jouw unieke Klippa e-mailadres vinden.

Mocht je vragen hebben neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Zoektermen: Factuur, Facturen, Factuurverwerking