Het is natuurlijk handig om te weten welke groep(en) van medewerkers het meest actief zijn met declareren van bonnen.
Hiervoor kan je in Klippa medewerkers toeveogen aan groepen.
Om groepen toe te voegen ga je naar de Klippa app.
Eenmaal aangekomen op het home scherm van de Klippa app ga je naar het wieltje rechtsboven in het scherm.
Druk vervolgens op instellingen.
Je hebt nu dit scherm voor je:

Je ziet in het menu verschillende kopjes staan, druk op het kopje groepen.
Je krijgt dit beeld te zien:

Om een nieuwe groep aan te maken ga je naar het groene rondje met het plusje erin rechtsonder in je beeldscherm.
Als je hier op geklikt hebt zie je dit:

Op dit scherm kun je de specificaties van de groep die je wilt aanmaken invullen.
Je ziet bijvoorbeeld staan groepsnaam , groepscode en actief staan.
Vul in hoe je de groep wilt gaan noemen , wat de code van de groep is en of de groep actief is in het declareren van bonnen.
Zodra je dit hebt gedaan druk je op aanmaken.
De aangemaakte groep aangemaakt en terug te vinden onder het kopje groepen!