Het is natuurlijk handig om te weten welke groep(en) van medewerkers het meest actief zijn met declareren van bonnen.
Hiervoor kan je in Klippa medewerkers toevoegen aan groepen.
Om groepen toe te voegen ga je naar de Klippa app.
Eenmaal aangekomen op het home scherm van de Klippa app druk allereerst in het menu op zakelijk, er komen vervolgens verschillende opties naar beneden rollen.
Vervolgens druk je op instellingen onder het kopje zakelijk.
Je hebt nu dit scherm voor je:

Je ziet in het menu verschillende kopjes staan, druk op het kopje groepen.
Je krijgt dit beeld te zien:

Om een nieuwe groep aan te maken druk je op het groene knopje met ¨toevoegen¨ erin (rechtsboven in het scherm)
Als je hier op geklikt hebt zie je dit:

Op dit scherm kun je de specificaties van de groep die je wilt aanmaken invullen.
Je ziet bijvoorbeeld staan naam , code en actief staan.
Vul in hoe je de groep wilt gaan noemen , wat de code van de groep is en of de groep actief is in het declareren van bonnen.
Zodra je dit hebt gedaan druk je op aanmaken.
De aangemaakte groep aangemaakt en terug te vinden onder het kopje groepen!

Zoekwoorden: Verdelen , Collega's , Groep