Hoe upload ik creditcard statements?

Let op: het uploaden van creditcard statements is alleen mogelijk als je Finance rechten hebt in Klippa

Open de Klippa Web App in je browser en log in met je gegevens. Als je al bent ingelogd, kun je door naar stap 2.

Navigeer in Klippa naar het menu aan de linkerkant van je scherm en klik op "Zakelijk". In het uitgeklapte menu klik je vervolgens op "Creditcard Statements".

In het scherm voor creditcard statements kun je rechtsboven de statements uploaden.

Een nieuw venster opent met een omschrijving, datums, de selectie voor één of meerdere gebruikers, en de mogelijkheid om het betreffende statement te uploaden.

Na de upload worden de ingediende bonnen van de geselecteerde gebruiker(s) binnen de range van de opgegeven datums gekoppeld aan de regels van het creditcard statement. Indien er bonnen nog niet automatisch zijn gekoppeld, dan staan ze nog niet in Klippa en kun je ze later handmatig selecteren.