Hoe nodig je medewerkers uit?
Allereerst ga je naar het dashboard van je Klippa app.
Daarna druk je allereerst in het menu op zakelijk, er komen vervolgens verschillende opties naar beneden rollen.
Vervolgens druk je op instellingen onder het kopje zakelijk.
Druk nu in het menu op het kopje gebruikers.
Je hebt nu dit scherm voor je:

Je ziet nu het overzicht waar de toevoegde gebruikers komen te staan of al staan.
Je klikt nu op het groene knopje met daarin de tekst ¨toevoegen¨ (rechtsboven in je scherm)
Je krijgt nu dit te zien:

Vul nu de gegevens van de persoon in die jij zou willen uitnodigen om Klippa te gaan gebruiken.
Als je dit allemaal hebt in gevuld wil je natuurlijk de uitnodiging versturen.
Maar hoe werkt dat?
Het enige wat je hoeft te doen is op het schuifje achter actief te klikken.
Het schuifje wordt nu groen:

Het enige wat je nu nog hoeft te doen is op opslaan drukken.
De medewerker waarvan u de gegevens heeft neergezet krijgt nu een e-mail met een uitnodiging om Klippa te gaan gebruiken om te declareren!

Zodra je de status 'actief' kiest voor een medewerker wordt hij/zij gelijk uitgenodigd via e-mail.

Zoekwoorden: Collega's , Uitnodigen , Invite