Om medewerkers uit te nodigen voor Klippa doorloop je de volgende stappen:

Stap 1) Log in met je Klippa account op: https://app.klippa.com/#/login

Stap 2) Je bevindt je nu in jouw persoonlijke Klippa omgeving. Klik op zakelijk in het menu aan de linkerkant van je scherm en vervolgens op instellingen.

Stap 3) Op de instellingen pagina zie je verschillende opties. Klik op het kopje gebruikers.

Stap 4) Klik op toevoegen. Vul vervolgens de gegevens in van de medewerker die je wilt uitnodigen en druk op aanmaken.

Zodra je de status 'actief' kiest voor een medewerker wordt hij/zij gelijk uitgenodigd via e-mail.

Zoekwoorden: Collega's , Uitnodigen , Invite