Hoe nodig je medewerkers uit?
Allereerst ga je naar het dashboard van je Klippa app.
Daarna klik je rechtsboven in op het wieltje en vervolgens op instellingen:

Je krijgt nu dit scherm voor je te zien:

Vervolgens druk je in het menu op het kopje gebruikers.
Als je dat hebt gedaan zie een overzicht waar de toevoegde gebruikers komen te staan of al staan.
Je klikt nu op het groene rondje met het plusje erin (rechtsonder in je scherm)
Je krijgt nu dit te zien:

Vul nu de gegevens van de persoon in die jij zou willen uitnodigen om Klippa te gaan gebruiken.
Als je dit allemaal hebt in gevuld wil je natuurlijk de uitnodiging versturen.
Maar hoe werkt dat?
Het enige wat je hoeft te doen is het knopje actief op ja te zetten.
Zoals hier op de afbeelding staat:

Het enige wat je nu nog hoeft te doen is op opslaan drukken.
De medewerker waarvan u de gegevens heeft neergezet krijgt nu een e-mail met een uitnodiging om Klippa te gaan gebruiken om te declareren!

Zodra je de status 'actief' kiest voor een medewerker wordt hij/zij gelijk uitgenodigd via e-mail.