Het is in Klippa mogelijk om projecten aan te maken. Om dit te doen doorloop je de volgende stappen:

Stap 1) Log in met je Klippa account op: https://app.klippa.com/#/login

Stap 2) Je bevindt je nu in jouw persoonlijke Klippa omgeving. Klik op Zakelijk en Instellingen in het menu aan de linkerkant van je scherm.

Stap 3) Op de instellingen pagina zie je verschillende opties. Klik op het kopje Projecten.

Stap 4) Klik op Toevoegen (rechtsboven in) om een nieuw project aan te maken.

Stap 5) Vul alle specificaties van het project in en druk op Opslaan. Het project is nu succesvol toegevoegd!

Naam: Bij de naam vul je de naam van het project in.
Code: Hier kan je een code voor het project toevoegen, je kunt deze zelf bedenken.
Groepen: Voeg hier toe welke groep(en) er binnen je bedrijf met het project te maken krijgt.
Omschrijving: Hier kan je een korte omschrijving over bijvoorbeeld wat er in het project staat neerzetten.
Actief : Vul hier in of het project actief of niet actief is.

Mocht je vragen hebben neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Zoektermen: Projecten, project, Aanmaken ,Declaratiegroepen , Declaratiegroep