Om een kostenplaats aan te maken doorloop je de volgende stappen:

Stap 1) Login met je Klippa account op: https://app.klippa.com/#/login

Stap 2) Je bevindt je nu in jouw persoonlijke Klippa omgeving. Klik op Zakelijk en vervolgens op
Instellingen in het menu aan de linkerkant van je scherm.

Stap 3) Op de instellingen pagina zie je verschillende opties. Klik op het kopje Kostenplaatsen.

Stap 4) Klik op de Toevoegen* knop rechtsboven in het scherm.

Stap 5) Vul alle specificaties van de kostenplaats in en druk op Opslaan. De kostenplaats is nu succesvol toegevoegd!

Je kostenplaats is toegevoegd!