Om een kostenplaats aan te maken ga je eerst naar het dashboard van de Klippa app.
In het dashboard zie je linksboven in je scherm een wieltje staan.
Klik op het wieltje en druk vervolgens op instellingen.

Nadat je dat hebt gedaan kom je uit op dit scherm:

Nu je hier eenmaal bent druk je op kostenplaatsen in het menu.
Je hebt nu deze pagina voor je:

Rechtsonder in de pagina zie je een groen rondje staan met plusje erin.
Hiermee maak je een nieuwe kostenplaats aan.
Eenmaal hier op geklikt te hebben krijg je dit scherm voor je:

Hier kan je de naam die je het bestand wilt geven, de code, in welke groep de kostenplaats behoord en een korte omschrijving toevoegen aan je kostenplaats.
Ook kan je nog aanvinken of het een actieve kostenplaats is ja of nee.
Als je dit allemaal heb ingevuld druk je op opslaan.
Je kostenplaats is toegevoegd!