Om een kostenplaats aan te maken ga je eerst naar het dashboard van de Klippa app.
Allereerst druk je in het menu op zakelijk, er komen vervolgens verschillende opties naar beneden rollen.
Vervolgens druk je op instellingen onder het kopje zakelijk.
Je hebt nu dit scherm voor je:

Nu je hier eenmaal bent druk je op kostenplaatsen in het menu.
Je hebt nu deze pagina voor je:

Rechtsboven in de pagina zie je een groen knopje staan met daarin de tekst ¨toevoegen¨.
Hiermee maak je een nieuwe kostenplaats aan.
Eenmaal hier op geklikt te hebben krijg je dit scherm voor je:

Hier kan je de naam die je het bestand wilt geven, de code, in welke groep de kostenplaats behoord en een korte omschrijving toevoegen aan je kostenplaats.
Ook kan je nog aanvinken of het een actieve kostenplaats is ja of nee.
Als je dit allemaal heb ingevuld druk je op opslaan.
Je kostenplaats is toegevoegd!