Het is in Klippa mogelijk om kostendragers toe te voegen. Om dit te doen doorloop je de volgende stappen:

Stap 1) Log in met je Klippa account op: https://app.klippa.com/#/login

Stap 2) Je bevindt je nu in jouw persoonlijke Klippa omgeving. Klik op Zakelijk en Instellingen in het menu aan de linkerkant van je scherm.

Stap 3) Op de instellingen pagina zie je verschillende opties. Klik op het kopje Kostendragers.

Stap 4) Klik op Toevoegen (rechtsboven in) om een nieuwe kostendrager aan te maken.

Stap 5) Vul alle specificaties van de kostendrager in en druk op Opslaan. De kostendrager is nu succesvol
toegevoegd!

Naam: Bij de naam vul je de naam van de kostendrager in.
Code: Hier kan je een code voor de kostendrager toevoegen, je kunt deze zelf bedenken.
Groepen: Voeg hier toe welke groep(en) er binnen je bedrijf met de kostendrager te maken krijgt.
Omschrijving: Hier kan je een korte omschrijving over bijvoorbeeld wat er in de kostendrager staat neerzetten.
Actief : Vul hier in of de kostendrager actief of niet actief is.

Mocht je vragen hebben neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Zoektermen: Kostendrager, Aanmaken ,Declaratiegroepen , Declaratiegroep