Om je boekhouding te koppelen aan de Klippa app ga je eerst naar het dashboard van de Klippa app.
Allereerst druk je in het menu op zakelijk, er komen vervolgens verschillende opties naar beneden rollen.
Vervolgens druk je op instellingen onder het kopje zakelijk.
Je ziet onder het woord ¨Bedrijfsinstellingen¨ verschillende kopjes staan, druk op het kopje koppelingen.
Je hebt nu dit scherm voor je:

Via deze pagina kun je je boekhouding koppelen met de Klippa app.

In deze artikelen vind je een uitgebreidere omschrijving per boekhoudpakket:

Koppeling met Informer: https://help.klippa.com/nl/article/koppeling-met-informer-online-1uvqmhk/

Koppeling met Exact Online: https://help.klippa.com/nl/article/koppeling-met-exact-online-1t63dth/

Koppeling met Twinfield: https://help.klippa.com/nl/article/koppeling-met-twinfield-18mfeid/

Zoekwoorden: Boekhoudpakketten , Koppelen , Exact , Twinfield , Informer