Je kunt de medewerkers van jouw organisatie verschillende rollen toekennen. Om deze rollen aan de medewerkers toe te kennen doorloop je de volgende stappen:

Stap 1) Log in met je Klippa account op: https://app.klippa.com/#/login

Stap 2) Je bevindt je nu in jouw persoonlijke Klippa omgeving. Klik op Zakelijk en Instellingen in het menu aan de linkerkant van je scherm.

Stap 3) Op de instellingen pagina zie je verschillende opties. Klik op het kopje Gebruikers.

Stap 4) Klik op één van de medewerkers en maak gebruik van de schuifknop(pen) om een of meerdere rollen toe te kennen. Je hebt de keuze uit:

Finance: kan goedgekeurde bonnen boeken/exporteren naar de boekhouding, geen declaraties keuren;
SubManager: kan ingediende bonnen tot de status 'geaccepteerd' zetten;
Manager: kan de status van geaccepteerde declaratie zetten naar 'goedgekeurd';
Admin: kan alle declaraties inzien en de bedrijfsinstellingen aanpassen.

Stap 5) Nadat je een of meerder rollen hebt toegekend aan de medewerker klik je op wijzigen.

Je kunt rollen ook gelijk toekennen bij het uitnodigen van medewerkers. Hoe je medewerkers uitnodigt lees je op deze pagina.

Mocht je vragen hebben neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Zoekwoorden: Collega's , Rol , Recht